Hoe Zou Het Voelen Om Niet Meer Voor Een Baas Te Hoeven Werken?

Ik help je dat voor elkaar te krijgen met affiliate marketing.

Hoe is jouw kwaliteit van leven momenteel?

Hoe tevreden ben jij momenteel met je huidige manier van leven? Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit en wat voor cijfer geef jij deze dagen?

Feit is dat veel mensen wel 'redelijk' leuk vinden wat ze doen, maar toch zijn ze niet helemaal gelukkig. 

Ze zitten nog altijd vast aan hun baan en hebben eigenlijk geen enkele vrijheid. Ook al denken sommige mensen dat ze dit wel hebben.

Toch moeten ze elke maandag weer inklokken, zich melden op het kantoor of klaar zitten voor de zoom meetings die de hele dag plaatsvinden.

Kortom: verplichtingen.

Verplichtingen gaan (bijna) altijd ten koste van de vrijheid. Want zeg nou zelf... hoe graag zou jij werkelijk ZELF willen bepalen hoe je jouw dag indeelt?

Start met de koers uitzetten voor je eigen leven, want als je dit niet doet dan doet iemand anders dit voor je.

En weet je wat die andere persoon voor jou gepland heeft...?

Helemaal niks! Hij/zij laat jou dingen doen om er zelf beter van te worden, dit kan toch veel beter?

Beantwoord de volgende vragen eens:

 • Moet jij elke ochtend je wekker zetten?
 • Sta je met veel energie op om lekker aan de dag te beginnen of is het 'weer een dag'?
 • Leef jij elke week naar het weekend toe?
 • Bepaal je zelf wat je dagelijks doet, of doet iemand anders dit voor je?
 • Moet je vrij vragen als je naar de tandarts wil?
 • Kun je zomaar op reis gaan wanneer je wil en dit zo lang maken als je zelf wil?
 • Of zit je gevangen in de dagelijkse sleur?
 • Weet je hoe je hier uit moet komen, of lukt dit maar niet?

Zo weinig mensen 'leven' echt. Ze zitten gevangen in de dagelijkse sleur, de ratrace.

Werken om net genoeg te verdienen om het leven te betalen en af en toe een paar weekjes op vakantie te gaan... 

Vraag jezelf af: is dat echt alles? Is dat 'het leven'? 

Werken tot je 67e (momenteel, verbaasd me niks als dit straks 70 is), om vervolgens 15 jaar werkelijk van het leven te genieten.

De gemiddelde levensverwachting in Nederland is namelijk 81 jaar...

Veel mensen vergeten echter dat ze niet zo mobiel meer zijn op die leeftijd en dat sommige mensen die leeftijd niet eens halen!

Gelukkig zijn wij hier om jou te vertellen dat er veel meer is dan je nu gewend bent.

Je kan 'ontsnappen' uit je huidige leven en daar gaan wij samen voor zorgen!

''Vind een manier om geld te verdienen terwijl je slaapt anders zal je werken tot je dood'' ~ Warren Buffet

Affiliate Marketing Domination

Affiliate Marketing Domination is dé affiliate marketing cursus van Nederland & België en is ontstaan uit de behoefte om mensen zoals jou ECHT te helpen met het opbouwen van je eigen online business om hier vervolgens financieel vrij mee te kunnen worden.


Geen addertjes onder het gras, geen upsells of andere onzin: wat je ziet is wat je krijgt. De meest uitgebreide affiliate marketing cursus van Nederland & België inclusief wekelijkse coaching calls, hulp met het opzetten van jouw business en hulp met administratie en belasting. Kortom: alles wat je nodig hebt om een succesvolle business op te zetten. Dit alles voor een éénmalige prijs.


Bouw vanaf vandaag je passieve inkomen op >>


dit is wat je krijgt als je besluit om vandaag aan te melden:

Zodra je besluit om je aan te melden voor Affiliate Marketing Domination, krijg je direct toegang tot de gehele cursus, de bonussen en de coaching calls. Je krijgt via de e-mail jouw inloggegevens om in te loggen op het e-learning platform en de AMD Premium Community.

De cursus bevat meer dan 15 uur aan videomateriaal waarmee jij jouw bedrijf volledig van A tot Z op kan gaan zetten. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd een van de coaching sessies bijwonen om persoonlijk met jouw business geholpen te worden. 

Als jij de cursus volgt en alles direct toepast zoals wij dat zeggen, dan is succes een logisch gevolg en heb je binnen no-time een mooie online business opgebouwd en meer vrijheid verdiend!

Volledig A-Z stappenplan

Affiliate Marketing Domination is de complete methode die ik zelf dagelijks toepas op mijn affiliate business. Het is dus echt een volledig A tot Z stappenplan, waarbij je door middel van kijk-doe video's alles mee kan doen.

Exclusieve bonussen

Er zitten een aantal zeer exclusieve bonussen waar je ook toegang tot krijgt als je besluit om vandaag met AMD aan de slag te gaan. Denk aan bonussen als hulp bij het inschrijven bij de KvK, belasting & administratie hulp en meer.

Q&A coaching calls

Maandelijks houd ik een Q&A coaching call. Hier kun je je vragen stellen, knelpunten (en successen!) delen met mij en andere AMD leden.

Toegang tot AMD Premium Community

Je krijgt ook direct toegang tot de AMD Premium Community. In deze community vind je andere gelijkgestemde cursisten die werken aan hun vrijheid.

Dit is wat mensen over de cursus zeggen:

michel

Michel

Student

Affiliate marketing domination is een zeer complete training om alles te leren over affiliate marketing! Hiernaast zijn er waardevolle bonusmodules toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de training naar een nog hoger niveau gaat. Corné en Robert zijn goed benaderbaar en weten al je vragen (snel) te beantwoorden. Als je een complete training wilt volgen, dan is dit de training waar je naar op zoek bent!

laurenss

Laurens

Student

De cursus Affiliate Marketing Domination is ontzettend uitgebreid en leerzaam. Je leert stap voor stap hoe je een affiliate business op moet zetten, door middel van modules die uitleg geven over verschillende fases/onderdelen van het proces.

Corné en Robert helpen je altijd super snel als je een vraag hebt. Ik ben van mening dat zodra je deze cursus volledig volgt, dat je gegarandeerd alles leert wat je nodig hebt om succesvol te worden in affiliate marketing.

Rubin

Affiliate Marketeer

Erg verrast door de rijke inhoud en de mate van begeleiding en praktische stappen van deze training. Sterker nog: op dit moment de beste training over affiliate marketing.

Dit Zijn De Modules Van AMD:

Dit is de videotraining zelf. De bonussen zijn hier niet in meegenomen. Deze vind je verder naar beneden. De cursus bestaat uit meer dan 60 video's en 15+ uur aan videomateriaal.

1

Module 1: Introductie

In deze eerste module ga je kennismaken met Robert & Corné en leg je vast de fundering voor de rest van de cursus. Je leert over wat het businessmodel precies is en waarom het zo prachtig is. Dit is een goede kennismaking.

2

Module 2: Mindset Voor Succes

Alles is mindset. Door je mindset op de juiste manier vorm te geven zal je veel sneller succes gaan behalen. Het hebben van een goede mindset is overigens niet alleen van belang op het gebied van business, maar op elk vlak van je leven. In deze 10 video's tellende module creëren wij samen de juiste mindset voor succes.

3

Module 3: Niche & Product

Het doen van niche & product onderzoek is de eerste stap richting jouw eigen affiliate marketing business. Het is echter geen makkie als je niet weet waar je moet beginnen. Daar helpen wij jou stap-voor-stap mee. Daarnaast leer je zaken als de customer journey en de verschillende affiliate modellen die je kan gebruiken.

4

Module 4: Jouw Online Vastgoed Opzetten

In 9 video's gaat Corné jouw exact laten zien hoe je jouw eigen stukje online vastgoed op kan zetten (website). Dankzij deze kijk-doe video's is het kinderlijk eenvoudig om zelf binnen enkele uren een website live te hebben staan. In de cursus ligt de focus vooral op het gebruik van een gratis thema, gratis plug-ins enz. Er staan ook video's in over het gebruik van een betaalde editor die zowel Corné als Robert gebruiken. Je kan dus prima gewoon gratis starten ;-)

5

Module 5: Google Domination

In Google Domination leer je een van de belangrijkste zaken van affiliate marketing als je gaat bloggen: SEO, oftewel Zoekmachine optimalisatie. Door jouw website en teksten op de juiste manier te optimaliseren, zal je gratis bezoekers uit Google naar jouw website gaan trekken. Je hebt dus geen advertenties nodig om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing!

6

Module 6: Content Domination

In Content Domination neemt Robert jou mee in het maken van een perfecte affiliate blog en het aanmaken van een YouTube channel en het maken van video's. Je gaat aan de slag met het maken van EXTREEM waardevolle content, waardoor je snel hoog zal gaan scoren in zowel Google als YouTube. Hierdoor ga je sneller geld verdienen.

7

Module 7: E-mail Marketing Domination

E-mail Marketing Domination is wat ons betreft de belangrijkste tool van een internetmarketeer. Social media volgers 'leen' je van de social media platformen. YouTube abonnees 'leen' je van YouTube enz. Een e-maillijst is van jou en daar heb jij zelf de controle over. Door het opbouwen van een specifieke mailinglijst kan je met 1 druk op de knop geld verdienen. In deze module zie je exact hoe dit werkt.

8

Module 8: De Weg Naar 5k+ Per Maand

In de laatste module laten wij aan de hand van 5 video's zien wat er voor nodig is om naar die 5k en méér per maand te gaan. Je ziet voorbeelden en gaat daarna aan de slag met jouw eigen affiliate marketing business.

Ontmoet Robert

Aangenaam! Ik ben Robert Jansen (33). Vanaf 2016 heb ik vanuit het niets verschillende affiliate websites opgezet die nu zo'n 10K per maand doen.

Het is altijd mijn missie geweest om mezelf uit de rat race te halen en in volledige vrijheid te kunnen leven.

Nu ik het spelletje snap en weet hoe je binnen enkele maanden een affiliate website opzet die minimaal €2000 per maand doet, wilde ik mijn methode met andere mensen delen.

Zodat ook zij van die welverdiende vrijheid mogen genieten en weer baas over eigen leven zijn.

Iedere dag opnieuw geniet ik nog van mijn vrijheid door affiliate marketing. Nu is de zet aan jou!


robert jansen

Online Ondernemer & Business Coach

In Affiliate Marketing Domination Leer Je:

 • Wat de juiste mindset voor succes is. Dit gaat je niet alleen helpen op het gebied van business, maar op elk aspect van je leven
 • Hoe je een winstgevende business kunt starten zonder eigen producten, werknemers & klantenservice
 • Hoe je jouw affiliate marketing business met een paar uurtjes per dag kunt runnen
 • Wat het businessmodel affiliate marketing is en waarom het zo prachtig is
 • Hoe je de juiste niche moet kiezen die het hele jaar door winstgevend is

Ook Ontdek Je:

 • Hoe je een eigen website op moet zetten zonder technische kennis of ervaring
 • Hoe en waar je de juiste (high-ticket) producten kan vinden voor je website
 • Hoe je op organische (gratis) manier bezoekers naar je website kan trekken
 • Hoe je met adverteren bezoekers naar je website kan trekken en sneller winstgevend kan zijn
 • Hoe zoekmachineoptimalisatie werkt en hoe je hoger kan scoren in Google

En Wat Je Nog Meer Zal Leren:

 • Hoe je de gratis Google tools kan gebruiken voor je business
 • Hoe e-mailmarketing werkt en hoe je dit effectief ik kan zetten voor je business
 • Hoe je, je content kan laten domineren in Google
 • Hoe je, je content kan laten domineren in YouTube
 • Hoe je hyper winstgevende eigen merken op kunt bouwen
 • De simpele weg naar 5k winst en meer per maand!

Maar dat is niet alles wat je krijgt!

BONUS #1: Maandelijkse Groepscoaching (twv: €500)

Als de support van de community niet voldoende is of als je persoonlijk met je business geholpen wil worden dan kun je wekelijks een groepscoaching sessie bijwonen.


Tijdens deze sessie helpt Robert jou om door plateau's te breken en weer door te groeien met je business.


Daarnaast zal er regelmatig een thema zitten aan de sessies als er bijvoorbeeld nieuwe trends op de markt zijn of als er over een onderwerp specifiek veel gevraagd wordt.

AMD-groepscoaching
het-content-kanon

BONUS #2: Het Content Kanon (twv: €500)

Het maken van een Content Kanon voor op je website is enorm versterkend voor je website.


Hierdoor zal je meer bezoekers naar je website gaan trekken, wordt de autoriteit van je website hoger en zal je uiteindelijk meer omzet gaan draaien.


Een Content Kanon maken is technisch best lastig, maar in deze module leer je hoe je dit stap-voor-stap moet doen.

BONUS #3: Belasting & Administratie (twv: €250)

Een van de grootste struikelblokken bij het starten van een business is de belasting. Veel starters zijn bang voor de belasting en hebben geen idee hoe dit allemaal in zijn werk gaat.


Ook ik zag eerst door de bomen het bos niet meer, terwijl het eigenlijk helemaal niet zo lastig is. In de belasting gids leer je hoe de belasting werkt en wat je af moet dragen als je een affiliate marketing business hebt.


Uiteindelijk is dit een van de eerste dingen binnen je business die je uit wil besteden aan een boekhouder, maar tot die tijd kun je het zelf doen met deze complete gids!


Hier is ook een extra module over te vinden, waarin Robert je alles haarfijn uitlegt.

amd-mockup
amd-mockup

BONUS #4: Bedrijf inschrijven (twv: €250)

Ook het inschrijven van een bedrijf blijkt voor beginners een grote stap met een nog hogere drempel.


Om deze drempel te verlagen heb ik een checklist gemaakt voor zowel Belgen als Nederlanders die gebruikt kan worden om een bedrijf snel en succesvol in te schrijven.

BONUS #5: Must Reads (twv: €100)

Robert heeft veel boeken gelezen de afgelopen jaren. 


Het is geen geheim dat boeken lezen doorslaggevend kan zijn om te groeien als persoon en daarmee ook als bedrijf.


Ik heb een lijst opgesteld met de beste en meest waardevolle boeken die ik gelezen heb.

must-reads-AMD
amd-mockup

BONUS #6: Toegang Tot Exclusieve Community (twv:
€500)

Met een investering in de Affiliate Marketing Domination krijg je ook toegang tot de exclusieve AMD community.


In deze community vind je gelijkgestemde mensen. 


Hier kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week je vragen stellen, waarna je vervolgens door een van de andere leden of Robert geholpen wordt.


Daarnaast worden hier ook de successen van de cursisten gedeeld, wat natuurlijk zorgt voor een goede dosis aan motivatie!

BONUS #7: Uitbestedingsformule (twv: €700)

In de bonusmodules over uitbesteding leer je hoe je minder kan gaan werken en meer kan gaan verdienen. Je leert hoe je meer resultaat behaalt in minder tijd.


Aan het begin vergt het opstarten van een affiliate marketing business vooral veel tijd van je. Je moet namelijk zelf websites op gaan zetten en hier content op gaan schrijven.


Met deze module leer je hoe je een deel van je winst kan herinvesteren in je business om zo explosief te groeien. Mocht je wel budget hebben dan kun je hier ook direct mee starten!

uitbesteding-module
SEO-checklist

BONUS #8: SEO Checklist (twv: €100)

Aan het begin is het toepassen van SEO nog vrij lastig. De ene keer vergeet je dit weer en de andere keer het andere.

Om er zeker van te zijn dat je aan alle punten voldoet en zo hoog mogelijk in Google gaat scoren, krijg je een SEO checklist.

Aan de hand van deze checklist kun je jouw teksten nog eens nalopen en ervoor zorgen dat je het beste van het beste aflevert!


BONUS #9: 15K+ Case Studie (twv: €1.000)

In deze bonus module krijg je een case studie te zien van een van de projecten van Robert. Hij laat je hier exact zien wat hij gedaan heeft om met 1 product €15k+ winst te verdienen.


Dit doet hij aan de hand van video en voorbeelden. Door deze case studie leer je precies wat je effectief kan doen om succes te behalen met de promotie van één enkel product.

15k-case-studie

Minimale Investering, Maximaal Resultaat!

Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om een eigen business te starten. Daarom kun je nu tijdelijk toegang krijgen tot alle content uit de cursus + de persoonlijke begeleiding voor nog geen €2 per dag.

2 maandTermijnen

2 betalingen

€3000

 

400

 
 • Toegang tot alle lessen van AMD
 • Inclusief groepscoaching
 • Toegang tot AMD Premium Community
 • Toegang tot alle bonussen (twv: €5.000)
 • 24/7 support
 • 2 betalingen

Volledig Gedekt Door Onze 100% Risico vrije garantie

Als jij, voor enige reden,  het geen geweldige cursus vindt, dan kun je een volledige refund krijgen binnen 14 dagen na aankoop. Als je enige problemen ervaart, neem dan even contact op met ons vriendelijke support team en zij helpen je met het behalen van de gewenste resultaten of ze geven je een refund! Bij aanschaf van de cursus ga je automatisch akkoord met ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden.

''De meest up-to-date, complete en resultaatgerichte Affiliate Marketing cursus van Nederland''

Ik ben al sinds 2016 actief in de wereld van affiliate marketing en heb cursussen zien komen en gaan. De cursussen die ik zelf heb gevolgd zijn in mijn ogen verre van compleet.

Vaak krijg je een simpele basiscursus voor een lage prijs waar je eigenlijk niks mee opschiet. Om er wel geld mee te gaan verdienen moet je nog eens een paar duizend euro extra investeren in "persoonlijke" coaching. Dit moest anders.

Om die reden ben ik gestart met een eigen cursus. Een cursus die compleet is, altijd up-to-date blijft door nieuwe content die toegevoegd wordt op basis van ontwikkelingen in de markt en de nieuwste trends. Daarnaast is mijn cursus, net als ikzelf, extreem resultaatgericht.

Bovendien zonder addertjes onder het gras en volledige transparantie in alles wat ik doee. Er zijn twee prijsopties waarmee je levenslang toegang krijgt tot alles wat je nodig hebt om een succesvolle affiliate marketing business te bouwen.


Affiliate Marketing Domination Resultaten:

Het allermooiste aan Affiliate Marketing is dat je bijna geen kosten hoeft te maken. Om te starten hoef je enkel te betalen voor je domeinnaam en hosting. Dit kost je misschien €100,- euro per jaar; en dat is nog ruim genomen. Daarna kun je het zo duur (of goedkoop) maken zoals je zelf wilt.

Alles wat je verdient is dus pure winst. Bedragen zoals hieronder gaan regelrecht je zak in :)

Om zomaar even wat voorbeelden te laten zien. Zo zie je dat het dus helemaal niet gek is om dagen van €400, €600 of soms zelfs €1.000,- euro WINST te maken. En dit zijn de resultaten van slechts twee affiliate netwerken die ik gebruik. 

Met welk bedrag zou jij al blij zijn? 

Stel je eens voor hoe anders je leven zou zijn als je €3000 per maand EXTRA zou verdienen met affiliate marketing. Wat kun je dan allemaal wel niet doen? En dit behaal je al met 'slechts' €100 per dag aan affiliate commissies... Het klinkt misschien wat onrealistisch, maar is relatief eenvoudig te behalen als affiliate marketeer. Zolang je de juiste kennis maar in huis hebt om het waar te maken.

Met mijn instructies haal je die kennis in huis. Daarna is de bal aan jou om het waar te maken ;)

Hieronder nog maar eens wat voorbeelden:

Wat mijn studenten over AMD zeggen:

affiliate-marketing-domination-ervaring-michel
affiliate-marketing-domination-ervaring-laurens
amd-ervaring-archad
amd-review-maarten
amd-review-rick
amd-review-rubin

Ik kan de informatie ook gratis op het internet vinden, wat is dan de meerwaarde van Affiliate Marketing Domination?

Daar heb je helemaal gelijk in! Op Google en YouTube vind je de informatie uit deze cursus gratis terug...

...Mits je zelf exact weet wat de juiste informatie is!

Er zijn namelijk miljoenen websites te vinden die allemaal informatie over affiliate marketing delen.

Het gekke is dat zij toch allemaal net even wat anders vertellen... Dus wat is er nu juist?

Precies!

Dat weet je niet als je zelf geen expert bent! In deze cursus krijg je dus een stappenplan om zo snel en efficiënt mogelijk een affiliate marketing business op te zetten.

En niet zomaar een stappenplan: mijn exacte stappenplan.

Je krijgt alles te zien zoals ik het zelf gedaan heb en vandaag de dag nog altijd doe om dagelijks dikke winsten te pakken!

Maar daarnaast zeg ik altijd dat je niet zo zeer betaalt voor de informatie, want inderdaad dat is ook gratis te vinden. Maar zeg nou zelf eens eerlijk; hoeveel succes heb jij al behaald met het kijken van YouTube filmpjes en het lezen van blogs?

Bovendien betaal je bij mij voor de begeleiding. De bonussen en de extra toegevoegde waarde. Je hebt na het aanschaffen van deze cursus altijd een expert onder de sneltoets. 

Dat is pas waardevol en daardoor ga je stappen maken! Wij doen het samen!

Wat is bovendien die €2 per dag? Sla die dagelijkse koffie over op het station of pak de fiets een keer in plaats van de auto. Zo heb je deze cursus al terugverdient ;-).

Veelgestelde vragen:

Hoeveel startkapitaal heb ik nodig?

Om te starten met affiliate marketing heb je een klein bedrag nodig voor je domeinnaam, hosting en ook e-mailmarketing. Optioneel kun je ook kiezen voor een betaalt thema. In totaal is het verstandig om zo'n €150,- tot €200,- euro te hebben.

Moet ik een kvk nummer hebben om te starten?

Nee je hoeft geen KvK nummer te hebben om te kunnen starten met Affiliate Marketing Domination. In de cursus leren wij jou volledig hoe dit werkt en wat je moet doen om goed ingeschreven te staan bij de kamer van koophandel.

is dit wel te combineren met mijn baan of opleiding?

Absoluut. Je kunt zelf bepalen hoelang jij aan je business wilt werken. Hoe meer je aan je business werkt hoe sneller en meer resultaat je gaat genieten. Maar ook met een uurtje per dag kun je prima uit de voeten.

wanneer krijg ik toegang tot affiliate marketing domination?

Direct na betaling krijg je van ons een mailtje met jouw inloggegevens. Hiermee kun je direct naar de inlogpagina om in te loggen bij de AMD Premium Community. Vervolgens kun je ook direct aan de slag met alle lessen.

is er nog plek in de masterclass?

Wij sluiten de deuren regelmatig om meer te focussen op de leden die hier al inzitten en om meer content toe te kunnen voegen. Als je de cursus aan kan schaffen dan betekent dit dat de deuren gewoon open zijn.

is het erg als ik een coaching sessie mis?

Zeker niet! Wij nemen alle Q&A sessies op en die uploaden we in de cursus bij de bonus sectie. Je kunt dus alle sessies met terugwerkende kracht terugkijken.

hoe lang heb ik toegang tot alle content uit de cursus?

Je hebt toegang tot alle content en de coaching zolang je lid blijft van de cursus. Jouw lidmaatschap kun je jaarlijks verlengen of opzeggen. Wil je lid blijven, dan hoef je niets te doen. Je abonnement wordt automatisch verlengd. Wil je geen lid meer zijn? Dan heb je tot een dag voor je abonnement afloopt de tijd om je lidmaatschap op te zeggen. Dit doe je simpelweg door een bericht te sturen naar onze support.

krijg ik de btw nog terug?

Je kunt 21% BTW terugvragen bij de Belastingdienst, omdat je deze cursus gebruikt voor je bedrijf. Dit houdt in dat je ruim 200 euro terug kunt vragen bij de Belastingdienst.

wat moet ik doen als ik vastloop en dus niet meer verder kan?

Als je vastloopt dan heb je 3 opties:

 1. Plaats een berichtje in het forum
 2. Woon een Q&A sessie bij om vragen aan ons te stellen
 3. Stuur een mailtje naar onze support

Je staat er nooit alleen voor en hebt altijd binnen 24 uur antwoord op je vragen.

ik woon in belgië, is dit dan ook iets voor mij?

Geen probleem. Wij behandelen ook het inschrijven bij het ondernemersloket. De informatie die je krijgt is zowel in Nederland als in België toe te passen.

dit is ook e-commerce toch?

Nee. Met affiliate marketing heb je veel minder verantwoordelijkheden. Jij staat tussen de consument en de verkoper in en snoept mee van de verkoop die gemaakt wordt. Je hebt zelf geen producten, voorraad, pand of klantenservice nodig ;-)

moet ik een website bouwen voor affiliate marketing?

Dit hoeft niet perse, maar wij adviseren dit absoluut omdat dit veruit de beste manier is voor affiliate marketing. In de cursus laten we uitgebreid zien hoe dit werkt. Je hebt hier geen technische kennis of ervaring voor nodig. 

kan je mij garanderen dat ik succes ga behalen?

Absoluut niet. Er zijn genoeg mensen die een cursus kopen en direct gouden bergen verwachten zonder ook maar iets te doen. Zo werkt het niet en dit zullen we dan ook direct ophelderen. Je zal eerst hard & slim moeten werken om later hard te kunnen ontspannen. Wat wij je wel kunnen garanderen is als je door blijft zetten en niet opgeeft, jij met 100% zekerheid succes gaat behalen. 

hoelang duurt het voordat ik mijn geld terugverdiend heb?

Dit verschilt heel erg per persoon. Affiliate marketing is een businessmodel voor de lange termijn. De meeste mensen hebben de cursus binnen 3-5 maanden terugverdient. Vanaf deze maanden gaan de inkomsten namelijk elke maand hoger worden. Het heeft alleen tijd nodig.

is affiliate marketing beter dan e-commerce?

Het is niet perse beter of slechter. Affiliate Marketing is wel veel makkelijker en neemt minder taken met zich mee die je bij E-Commerce wel hebt. Als affiliate marketeer heb je veel voordelen. Het enige wat jij doet is dat je verkoper en klant aan elkaar "koppelt". Daar krijg jij een beloning (geld) voor, zonder dat je je bezig hoeft te houden met opslag / transport / leveringen / klantenservice enzovoorts. 

hoe zit het eigenlijk met de belasting?

Belasting is wat ingewikkelder, maar prima te doen als je het eenmaal doorhebt. Het eerste wat je uit wil besteden is de boekhouding. Dus we helpen je uitgebreid met de belasting en hoe dit werkt, maar daarnaast ook met uitbesteding in je business.

ik ben al een paar jaartjes ouder, kan ik dan ook starten?

Affiliate marketing, en dus deze cursus, is voor jong en oud. Iedereen die weet hoe een computer werkt kan ook starten met affiliate marketing. Dus het antwoord is: ja.

wanneer kan ik de lessen volgen?

De lessen staan 24 uur per dag en 7 dagen per week online. Deze zijn te volgen via elk apparaat en je krijgt ook toegang tot de gratis AMD Premium Community app voor op je smartphone.

kan ik zo makkelijk en snel geld gaan verdienen?

Nee. Wij scheppen vanaf het begin de juiste verwachting; het is niet altijd zo makkelijk. Als je op zoek bent naar een get-rich-quick methode dan kun je beter een cursus van een of andere guru kopen die jou in de eerste maand al tienduizenden euro's belooft. Wij geloven in hard en slim werken, zeker aan het begin. Dat zorgt voor duurzaam resultaat. Uiteindelijk zijn wij een tool die jij moet gebruiken om succes te behalen. Je moet het dus helemaal zelf doen. Wij hebben het pad voor je uitgestippeld, het is helemaal aan jou om het te bewandelen.

is dit een manier van passief geld verdienen?

Ja! Sterker nog: affiliate marketing is het enige echte businessmodel waarmee je passief geld kunt verdienen. Je website blijft altijd online en is altijd 'open'. Daarnaast heb je geen voorraad dus hoef je niks bij te houden of aan te vullen. Ook de klantenservice komt hier niet bij kijken. Daarom kan je zomaar een maand weg gaan, niet naar je business omkijken en toch aan de lopende band geld verdienen. Affiliate marketing is prachtig.

Affiliate Marketing Domination
€5.000,- € 697,-

 • Stap-voor-stap online videocursus (15+ uur)
 • Toegang tot de AMD Premium community
 • Groepscoaching
 • Korte termijn & lange termijn uitleg
 • 24/7 support
 • Levenslang toegang
 • Exclusieve bonussen (t.w.v. €5.000+)
AMD-mockup
>