februari 24, 2021

Affiliate Website starten

Beginnen met affiliate marketing kan in principe iedereen. Alleen de meeste mensen die een start maken als affiliate marketeer, zullen er nooit geld mee verdienen.

Om er zeker van te zijn dat jij wel je eerste (en nog heel veel meer) successen als affiliate marketing beginner gaat maken heb ik het meest praktische en eenvoudige stappenplan gemaakt.

In dit artikel laat ik je zien hoe je in 5 stappen begint met affiliate marketing. We gaan de diepte in over onze methode en hoe wij websites opzetten waar we maandelijks meer dan €10.000 mee verdienen.

De exacte kennis en instructies krijg je in dit stappenplan. Nu is de zet aan jou om het tot de letter op te volgen en aan de slag te gaan.

Waarom zou je met affiliate marketing willen beginnen?

Affiliate marketing is in mijn optiek het meest toegankelijke & winstgevende zakenmodel om mee van start te gaan als je de laptop lifestyle wilt leven. Vele digitale nomaden reizen de wereld rond en verdienen meer geld dan ze kunnen opmaken, simpelweg als affiliate marketeer. 

Een inkomen van €10.000+ per maand is zeker geen uitzondering. En ieder individu die bereid is hier de nodige moeite in te steken kan dit ook voor zichzelf realiseren.

Een aantal prettige voordelen die je hebt als affiliate, is dat je heel lean business kunt voeren. Hiermee bedoel ik dat je geen groot bedrijf hoeft te hebben of veel mensen in dienst moet laten treden.

Daarbij zijn de opstartkosten extreem laag. Voor minder dan €50 kun je al beginnen en je eerste geld gaan verdienen met affiliate marketing.

Je hoeft geen opslag en leveringen te regelen. Klantenservice hoef je niet te doen. En producten maken natuurlijk ook niet, aangezien je als affiliate geld verdient door andermans producten te promoten.

Iedereen met een beetje hersenen kan hiermee geld maken

Zowel ik als Corné zijn beide ook begonnen met affiliate marketing door alle taken zelf uit te voeren. We maakten onze affiliate websites in WordPress, deden zelf keywordresearch, creëerden de content en deden zelfs de boekhouding.

Net zoals de meeste beginnend affiliates zijn wij ook zo gestart. Inmiddels laten we veel taken doen door andere mensen. Hierdoor hebben we beide een business die voor ons werkt in plaats van dat wij voor ons bedrijf werken.

Hiermee hebben we een passief inkomen gecreëerd en besteden we tegenwoordig onze tijd enkel nog aan de dingen die alleen wij kunnen. Denk aan het coachen van andere mensen om een volledig inkomen te realiseren met affiliate marketing in Affiliate Marketing Domination en het delen van onze expertise in blogs, video's en de AMD podcast.

Hoeveel kun je met affiliate marketing verdienen?

Regelmatig krijg ik de vraag wat nu eigenlijk de opbrengsten zijn als affiliate. Nou, die lopen behoorlijk uiteen. Je kunt namelijk producten gaan promoten via Bol.com. Via hun partnerprogramma krijg je maximaal 8% commissie.

Als iemand via jouw affiliate link een product koopt van €100, krijg jij dus €8 commissie. Dat is niet heel veel, maar toch leuk meegenomen. Je kunt dit wel uitbouwen tot een volledig inkomen per maand, alleen moet je dan vooral massa gaan verzamelen. Massa is kassa.

In onderstaande video van Corné zie je hoe dat werkt via Bol.com:

Naast affiliate voor Bol.com kun je je ook aansluiten bij andere affiliate netwerken. Ik maak grotendeels gebruik van PayPro en Plug & Pay, omdat daar de nadruk ligt op de high ticket producten. 

Hier kunnen de commissies uiteenlopen van €10 tot ongeveer €1000 per sale. Zie hier twee screenshots van commissies die ik onlangs verdiende.

Plug & Pay op 6 + 7 februari 2021:

Affiliate Marketing geld verdienen

PayPro op 6 februari 2021:

Starten met Affiliate Marketing

In de beginfase als affiliate marketeer zal je nog niet heel frequent commissies verdienen. Dan verdien je eens gemiddeld €100 - €500 per maand. Maar als je dan weet door te zetten kun je dit uitbouwen tot €100 - €500 per DAG. En verder bouwen naar €1000 per dag. En dan merk je dat er geen plafond zit aan de hoogte van je affiliate inkomsten. 

Er zit geen grens aan hoeveel je kunt verdienen als affiliate. The sky is the limit. Je kunt in ieder geval gauw genoeg afscheid nemen van je baas. Mij (Robert) is dit na 3 jaar gelukt en bij Corné ging het een stuk vlotter; na 1 jaar al.

De 5 stappen om te starten met Affiliate Marketing - en daar €3000+ p/m mee te verdienen

Er zijn verschillende vormen van affiliate marketing die je kunt toepassen. Te allen tijde prijs je als affiliate andermans producten aan, waarna jij een deel van de opbrengst krijgt bij een verkoop. 

Dus als iemand via jou het product koopt, krijg jij de commissie. Dit kost de klant niets meer of minder; het is simpelweg een deel van de verkoopprijs wat jij in ontvangst neemt. Sommigen ziet dit model als 'een graantje meepikken', maar jij speelt als affiliate een zeer belangrijke rol in het verkoopproces.

Je levert namelijk compleet nieuwe klanten aan, die anders mogelijk NOOIT van het product gehoord hadden. Of je helpt klanten net dat ene zetje te geven, zodat ze niet meer hoeven te twijfelen maar gewoon kopen.

 • Hoe meer waarde jij kunt leveren (als affiliate), hoe meer je gaat verdienen.

Corné en ik hanteren dezelfde methode waar wij maandelijks €10.000 en meer mee verdienen. We zetten een niche-website op waarna we content gaat creëren om in de organische zoekresultaten terecht te komen van de zoekmachines. Denk aan Google (blogs) en YouTube (video's).

Het is dan altijd ons streven om de beste te worden binnen een bepaalde niche. Dus stel wij kiezen de niche "alles over investeren in crypto" dan willen wij onszelf hierin als de autoriteit / expert neerzetten. Precies wat we onze studenten leren in de cursus.

Stap 1: Onderzoek doen

Affiliate Marketing Strategie

Het begint allemaal bij goed onderzoek. In welke niche wil jij te werk gaan? En welke producten sluiten hierop aan die je kunt promoten?

Maak om te beginnen een lijst van niches waar jij affiniteit mee hebt. Heb je een bepaalde passie of ben je ergens (ontzettend) goed in? Dan kun je daarin wat betekenen voor anderen; dat betekent weer dat jij daar geld in kunt verdienen.

Denk eraan dat alles kan en mag. Vind jij het tof om Beagles af te richten? Of ben jij een echt haakbeest? Schrijf al je interesses en passies op. Want voor de meeste (sub)niches zijn producten te vinden die je kunt gaan promoten. Zoek maar eens op Het Haakbeest 😉

Zodra je een lijst met niches hebt, wil je gaan onderzoeken bij diverse affiliate netwerken welke producten hierop aan sluiten. Ook kun je kijken naar in hoeverre concurrenten actief zijn binnen jouw niche(s).

Vaak is een teken van veel concurrentie een teken van dat er veel geld in die niche omgaat. Dat is dus absoluut geen slecht teken, maar zou JUIST een motivatie kunnen zijn om je plek binnen de markt in te nemen.

"Ik heb geen idee waar ik mee moet beginnen"

Sommige mensen hebben echt totaal geen idee waar ze hun website over kunnen maken. Geen zorgen, ook ik had hier in het begin last van. Er zijn gelukkig altijd een aantal zogeheten evergreen niches waar je uit kunt kiezen. Een evergreen niche is een niche die tijdloos is. Hier wordt altijd geld in verdiend en dat zal voorlopig niet stoppen. 

Hierbij moet je denken aan:

 • Financiën en (online) geld verdienen
 • Liefde, (online) dating en relaties
 • Gezondheid, fitness, voeding

En zo zijn er nog een aantal. Die niches doen het altijd goed en daar valt altijd geld in te verdienen.

Daarbij is het ook zo dat, als je zo snel mogelijk je website(s) wilt gaan uitbesteden, je er niet perse een affiniteit mee hoeft te hebben. Je kunt in zo'n geval een random niche kiezen waarvan je weet dat het goed geld gaat opleveren. Aangezien jij je er verder niet mee bezig hoeft te houden, hoef je er dan geen affiniteit mee te hebben.

Zodra je iemand hebt die het creëren van content op zich gaat nemen (bijvoorbeeld Writgo) dan heb jij er verder weinig tot geen omkijken meer naar. Ideaal.

Recap van de eerste stap

Maak een lijst van voor jou interessante niches. En wil je het heel breed gaan trekken of ga je aan de slag binnen een subniche? Onder de niche online geld verdienen vallen bijvoorbeeld diverse subniches zoals dropshipping, affiliate marketing en social media marketing.

Onderzoek de mogelijkheden voor jezelf en hoe actief de concurrentie is. Vervolgens wil je bij affiliate netwerken gaan kijken welke producten hierop aansluiten. Je kunt Nederlandse netwerken afgaan, maar uiteraard mag je ook internationaal gaan.

Voorbeelden van Nederlandse affiliate netwerken: PayPro, TradeTracker, Awin en Daisycon.

Voorbeelden van internationale affiliate netwerken: JVZoo, ShareASale, Amazon Associates en ClickBank.

Opdracht

Kies een (evergreen) niche en bepaal de producten die je wilt gaan promoten op jouw website. Kies 3 tot 10 producten. Dit kunnen bijvoorbeeld 1 of 2 high end producten zijn en daarnaast wat low end producten. De focus zal gaan liggen op de high end producten die het meeste geld in het laatje moeten brengen. De low end producten ga je gebruiken als ondersteuning.


Stap 2: Fundering bouwen

Website Affiliate Marketing starten

Nu je een idee hebt waar jouw website over zal gaan, met welke niche je aan de slag gaat en welke producten hiervoor relevant zijn om te gaan promoten, gaan we nu écht iets neerzetten.

Deze tweede stap bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Domeinnaam opzetten via Neostrada
 2. Website inrichten met WordPress
 3. De basis van je website op orde; voor een sterk begin

Domeinnaam opzetten

Ga naar Neostrada en vraag een domeinnaam aan die je hebt verzonnen. Enkele voorbeelden per niche:

Crypto currency: koningcrypto.nl
Duitse herder: duitseherderbaas.nl
Fit leven voor vrouwen: fittechick.be
Affiliate marketing - internationaal: affiliatemastery.com

Denk hier niet té lang over na. Kies een beetje een catchy domeinnaam, waar je wel alle kanten mee op kan binnen jouw niche. Als je in België woont, is het wel altijd aan te raden om een .NL domein aan te vragen. Belgen kijken namelijk wel op .NL domeinen, maar Nederlanders meestal niet op .BE domeinen.

Koppel je domein aan je webhosting, regel een domein e-mail adres en zorg ervoor dat het SSL-certificaat in orde is. Dit kun je aanschaffen of gratis regelen. In de AMD cursus laten we uitgebreid zien hoe je dat in orde maakt.

Website inrichten met WordPress

Installeer via je DirectAdmin of CPanel de tool WordPress. Dit wordt de back-end van jouw website. Hier regel je alles aan de "achterkant" zodat je een goeie "voorkant" krijgt.

Belangrijk is ook om een aantal plugins te downloaden en de achterliggende instellingen goed te zetten op voorhand. Hier noem er ik 5:

 1. Really Simple SSL. Hiermee zorg ik ervoor dat het SSL certificaat goed wordt ingesteld die ik vanuit de DirectAdmin installeer.
 2. Yoast SEO. Met deze plugin zorg ik ervoor dat mijn blogs en pagina's op de juiste manier worden weergegeven in Google en andere zoekmachines.
 3. PrettyLinks. Hiermee maak ik affiliate linkjes een stuk mooier.
 4. Thrive Architect. Dit is de pagebuilder die wij gebruiken; om de gehele website precies zo vorm te geven zoals wij dat willen. Ook voor het opmaken van de blogs en pagina's.
 5. Thrive Leads. Deze geniale tool zorgt dat je makkelijk opt-ins kunt maken + testen. Koppel deze opt-in vervolgens aan je email marketing service om lijsten op te bouwen.

Kies ook een thema waar je direct mee uit de voeten kunt. 

De basis van je website op orde

Maak een logo en een favicon. Wij doen dit altijd via Canva Pro. Zorg dat overbodige plugins worden verwijderd en dat alle "rommel" in je widgets, footer enz. weg is. Het beste is altijd om zo clean mogelijk te beginnen. Alles wat je niet nodig hebt: weg ermee. Zet de instellingen helemaal goed zodat je een sterke fundering hebt vanuit waar je gaat bouwen.

 • Wees er ook zeker van dat je jezelf juridisch goed hebt ingedekt. Je kunt hiervoor de benodigde juridische documenten aanschaffen die specifiek gericht zijn op affiliates.
 • Stel de Permalinks onder Instellingen bij WordPress goed in. Zet het bolletje bij 'Berichtnaam'. 
 • Besteed niet teveel tijd aan de vormgeving. Wanneer je de basis van je website hebt; ga dan door. Ik zie nog teveel mensen dagenlang bezig zijn met randzaken zoals of het logo wel helemaal juist staat en of de achtergrondkleur wel mooi is. Het belangrijkste is om zo snel mogelijk waardevolle inhoud op je website te krijgen. Als je website staat, dan staat het. Ga dan door met de dingen die geld opleveren, niet met minder belangrijke randzaken.
 • Maak een Over Ons/Mij pagina aan en vul hier relevante informatie in over wie jij bent, waar je voor staat en wat je voor jouw doelgroep betekent. Als je werkt met een pseudoniem, dan is het wel handig om een geloofwaardig verhaal te vermelden. Zet ook een Contactpagina op en zorg ervoor dat mensen makkelijk contact met je kunnen opnemen.
 • Maak een Homepagina (en richt die in) + Blogpagina. Onder Instellingen > Lezen vink je 'Statische Pagina' aan, waarna je de Homepage en Berichtenpagina instelt. Zorg dat alles goed staat voor een Frisse Start.

Stap 3: E-mail marketing

Het geld zit in je (e-mail)lijst.

Geld Verdienen met Affiliate Marketing

Nog voordat we aan de slag gaan met blogs maken en video's maken is het slim om DIRECT een begin te maken met jouw email marketing campagne. Zo snel mogelijk een maillijst opbouwen is slim, omdat je daarmee jouw bezoekers direct aan je "verbindt". 

De meeste bezoekers zijn eenmalig op jouw website, waarna ze nooit meer terug zullen komen. Dat, terwijl je deze bezoekers ook kunt laten inschrijven op jouw mailinglijst. Door een band met jouw doelgroep op te bouwen en hen te voorzien van veel waarde, kun je meer commissies verdienen. 

Stel bijvoorbeeld dat mensen nog niet via jouw affiliate link iets hebben gekocht, maar zich wel hebben ingeschreven voor je mailing. Jij stuurt een nieuwsbrief rond naar jouw lijst en, ook al is het maar 1 persoon, raakt geïnspireerd en koopt het product via jou dat jij aanraadt. 

Ka-ching!

Die sale had je niet gehad wanneer jij niet met email marketing aan de slag was gegaan. Je begrijpt dat als je straks duizend(en) mensen op je lijst hebt staan, je regelmatig producten kunt promoten en daarmee commissies kunt pakken. 

Dat, terwijl je die sales anders nooit had gehad! Gemiste kansen als je het niet doet. Begin hier dus direct mee. En als de campagnes eenmaal staan, mensen kunnen zich inschrijven, dan kun je het ook weer even laten rusten. Laat de mensen zich maar inschrijven en gun het de tijd. Maak een aantal automatisch ingestelde mailtjes en stuur tussendoor waardevolle tips.

Hoe zet je een sterke e-mail marketing campagne op?

Corné gaat in Affiliate Marketing Domination uitgebreid in op hoe je een krachtige mailing maakt. Ik zal het in grote lijnen uitleggen. In principe bestaat het opzetten van jouw (eerste) email marketing campagne uit de volgende 5 stappen:

 1. Maak een gratis GetResponse account aan. Dit is jouw software vanuit waar je alles opzet & regelt.
 2. Maak een gratis weggever. Dit is iets van waarde waardoor mensen zich willen inschrijven.
 3. Creëer een opt-in. Dit is een veld waarin je mensen "lekker" maakt voor jouw weggever en waar ze hun gegevens in kunnen vullen. Hiermee laat je bezoekers dus inschrijven.
 4. Maak autoresponder(s). Deze mails hoef je maar 1 keer te typen en kun je lang vooruit plannen. Zodra iemand zich inschrijft zullen de autoresponders worden verstuurd zoals jij dat hebt ingesteld.
 5. Stuur zo nu en dan een waardevolle update. Een goeie tip of een sterk inzicht.

1: Meld je aan bij GetResponse

GetResponse is de email marketing software die we gaan gebruiken. Je kunt dit een maand lang gratis uitproberen. De belangrijkste onderdelen waar je mee gaat werken zijn de Lijsten, Autoresponders en de Nieuwsbrief. 

Begin met het aanmaken van een nieuwe lijst. Zodra iemand zich via jouw website inschrijft, komt diegene op deze lijst te staan.

2: Maak een weggever

Zodra je de lijst hebt aangemaakt, ga je een gratis weggever maken voor op je website. Je kunt wel typen: "schrijf je hier in voor je nieuwsbrief", maar tegenwoordig zijn er maar weinig mensen die daar nog warm voor lopen.

Je wilt iets te bieden hebben; geef en gij zult ontvangen. Wanneer je iets aantrekkelijks hebt voor je websitebezoekers, waar ze wel even hun e-mailadres voor moeten doorgeven, kun je hen laten inschrijven. Dit kan van alles zijn van waarde. Een gratis ebook met de X Beste Tips Om ... of een gratis videocursus met de X Stappen voor ... 

E-mail Marketing Affiliate Site

Denk ook aan een cheatsheet of audio programma. Bekijk wat binnen jouw niche interessant is en van waarde, zodat mensen zich willen inschrijven op jouw maillinglijst. Maak de gratis weggever en ontwerp er ook even een aantrekkelijke 3D cover bij. 

Voor het 2D ontwerp gebruiken wij altijd Canva Pro. Deze 2D cover kun je vervolgens in MyEcoverMaker omzetten naar een schitterende 3D cover. Boek, tablet, telefoon of DVD vorm. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk, voor nog geen 5 dollar.

3: Creëer een opt-in

De beste en meest toegankelijke tool om een opt-in te maken is met behulp van Thrive Leads. Je kunt hierbij kiezen voor allerlei vormen opt-ins. Denk aan een (exit) pop-up, een slide in, screen filler of juist subtiele ribbon. Het is heel makkelijk in gebruik om converterende opt-ins te maken voor jouw affiliate website.

Maak een design naar keuze en koppel het met jouw gemaakte lijst in GetResponse. Hiervoor moet je wel even de API-key goed instellen. Dat wijst zich eigenlijk vanzelf. Stel vervolgens in op welke pagina's of blogs je de optin wilt laten weergeven.

4: Autoresponders instellen

Zodra een bezoeker zich inschrijft, wil je er zeker van zijn dat diegene krijgt wat hem/haar beloofd is. Voeg je weggever bij aan je eerste autoresponder die je zo instelt dat het direct wordt verstuurd wanneer iemand zich inschrijft.

Als het bestand dat je wilt toesturen te groot is om als bijlage bij te voegen in GetResponse kun je het op een aparte cloud uploaden. Bijvoorbeeld DropBox of OneDrive. Zet vervolgens de link van je weggever in de eerste mail die op dag 0 wordt verstuurd. 

Het is slim om de eerste mail op te volgen met andere e-mails. Die kun je de dagen en weken daarna allemaal inplannen, zodat het automatisch wordt verstuurd. Dit kunnen waardevolle mails zijn waarin je eventueel actief één of meerdere producten gaan promoten. 

Zorg er altijd voor dat het relevant en waardevol is. Belangrijkste van de autoresponders is dat je vertrouwen kweekt en een band opbouwt. Zodat mensen je leren kennen en weten wat je doet en waar je voor staat. En het belangrijkste: wat jij te bieden hebt.

5: Stuur zo nu en dan een sterke nieuwsbrief

Met de autoresponders kun je potentiële klanten al leiden naar het product of de producten die jij promoot. Hier kun je dus al mooi commissies aan verdienen. Tussendoor kun je ook nog handmatig een nieuwsbrief versturen voor extra waarde.


Stap 4: Contentplan maken

In feite heb je met voorgaande 3 stappen de fundering nu echt goed staan. Je hebt je website helemaal ingericht om vanaf nu content te gaan knallen. Want uiteindelijk geldt: Content = King. Door waardevolle content te maken zal je ervoor zorgen dat bezoekers jouw website kunnen vinden via de organische zoekresultaten.

En door die bezoekers door te verwijzen naar relevante producten zal jij commissies gaan verdienen. En nu kun je ervoor kiezen om "gewoon" te beginnen met een blog schrijven. Het beste is echter om eerst een goed plan voor jezelf uit te stippelen, zodat je voor de komende weken en zelfs maanden vooruit kunt.

Geld Verdienen Online met Affiliate Marketing

Dit kan even wat uurtjes in beslag nemen, maar hier ga je veel tijd mee besparen. Wanneer je namelijk een goed plan hebt waar je voor langere tijd mee aan de slag kunt, hoef je niet telkens na te denken over "wat moet ik nu gaan doen?"

Dit is iets waar veel beginnend affiliate marketeers de fout in gaan. Ze bekijken telkens op het moment zelf opnieuw wat ze nu weer moeten doen. Terwijl, als ze er even voor gaan zitten om goed keywordresearch te doen en een sterk plan te maken, ze gewoon door kunnen.

Goed onderzoeken waar de behoefte ligt bij je doelgroep en daar vervolgens op inspelen met je content. Dat is waar het om draait. Je wilt van betekenis zijn voor jouw doelgroep. Echt van betekenis zijn, zodat jouw bezoekers dingen van jou zullen "aannemen".

Doe keywordresearch & plan het in voor jezelf

Ga je bloggen, video's maken of beide? Wil je ook nog audio opnames maken of andere vormen van content? Doe eerst keywordresearch via bijvoorbeeld Google Suggest of een premium tool zoals SEMRush. Je kunt dit uiteraard ook uitbesteden via bijvoorbeeld Fiverr. Dan betaal je een paar tientjes en krijg je een lijst met zowel shorttail als longtail keywords.

Wanneer je weet waar je content voor gaat maken is de vorm van content ook belangrijk. Daarbij wil je voor jezelf gaan bepalen wat jijzelf doet en wat andere mensen (kunnen) doen. Ga je de content volledig zelf maken of besteed je het (deels) uit?

Dat is helemaal aan jou. Als je zelf veel tijd hebt, maar weinig budget, dan kun je ervoor kiezen om de content grotendeels zelf te maken. Heb je weinig tijd maar wel een maandelijks budget beschikbaar voor je business? Dan is het slim om te gaan uitbesteden. Hoe eerder je hiermee begint (het slim investeren van je geld), hoe sneller je resultaat gaat behalen.

Maak een concreet contentplan voor je affiliate site met:

 1. Keywords. Zowel de longtail als de shorttail
 2. Soort content. Video, blog of iets anders?
 3. Wie maakt het. Jij of iemand die je inschakelt?
 4. Wanneer is het af. In het begin is het slim om minimaal 3 tot 5 stukken content te publiceren.

Stap 5: Content maken

Ik zei het al eerder. Content = King. Met waardevolle content word je zichtbaar in de zoekmachines en genereer je traffic naar je website. Als je mensen echt kunt helpen met de problemen waar ze mee zitten, door het ook nog eens op een prettige manier te presenteren, zal je aanzien stijgen.

Bij voorkeur wil je meerdere vormen van content maken. Je kunt het zelfs zo spelen dat je meerdere vormen van content publiceert uit 1 keer content maken. Stel je maakt een video over hoe je effectief vet verbrandt. Die video kun je ook omzetten naar enkel audio en die publiceren op bijvoorbeeld SoundCloud. Wat je vertelt in de video vervolgens laten transcriberen tot tekst, wat je weer tot blog kunt omtoveren. Kies een sterke quote uit de video waar je een krachtige afbeelding van maakt voor op Instagram.

Zo heb je 4 verschillende soorten content uit slechts 1 video gemaakt. En dit is op veel verschillende manieren te realiseren, om je bereik zo snel mogelijk te vergroten. Uiteraard kun je het ook omdraaien. Publiceer een stevige blog. Vervolgens kort je deze blog in als script voor een Whiteboard video. Regel een voice over en klaar.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zorg er in ieder geval voor dat je regelmatig nieuwe content plaatst voor je bezoekers. Maak het verschil door unieke waarde te leveren. Door consistent content te plaatsen zal je maandelijks steeds meer bezoekers naar je website krijgen, zodat je steeds meer commissies met je affiliate website gaat verdienen.


Begin passief geld te verdienen met affiliate marketing

Zodra je de eerste content hebt geplaatst wil je blijven doorpakken. Geef die unieke stempel mee en blijf elke dag een steen leggen, zodat je op een gegeven moment die gigantische villa hebt. Het bouwen van een huis gaat net zo in zijn werk als het bouwen van een affiliate business. Elke dag een klein beetje doen, tot je je droomresultaat hebt verwezenlijkt. 

Iedereen kan dankzij het internet volledig in vrijheid leven 🙂

Corné en ik zijn allebei een groot voorstander van volledig in vrijheid leven. Hiermee bedoel ik dat we onze dagen kunnen indelen zoals we dat zelf willen, zonder dat er iemand (zoals een manager of baas) in onze nek staat te hijgen.

Je eigen tijden bepalen. Zelf beslissen of, wanneer en hoe lang je wilt werken. Op vakantie gaan waar en wanneer je maar wilt. Dat is wat het internet voor ons heeft mogelijk gemaakt.

We hebben een stap-voor-stap videotraining online gezet waarin we uitleggen hoe we dat doen. Hier kun je direct mee van start gaan zonder dat er kennis of ervaring mee hebt.

Met affiliate marketing behaal je die volledige vrijheid. Financiële zorgen zijn voorgoed verleden tijd. En een inkomen van 10.000+ euro per maand is zeker geen uitzondering.

>>Gun jezelf die vrijheid en begin met affiliate marketing

Beste affiliate marketing cursus

About the author 

Robert Jansen

Ik leer gemotiveerde mensen op een slimme + efficiënte manier een online inkomen te realiseren door middel van affiliate marketing.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>