januari 15, 2021

WordPress is een content management systeem (CMS) die je kan gebruiken om websites in te bouwen en onderhouden. WordPress is gratis en host het grootste deel van alle websites.

Het systeem lijkt eerst vrij geavanceerd, maar als je hier eenmaal mee bezig bent dan merk je dat het eigenlijk kinderlijk eenvoudig is.

Iedereen kan hierdoor tegenwoordig een website bouwen. Ook zonder enige technische kennis of ervaring.

• Wat is WordPress?
  • Hoe moet je inloggen op jouw WordPress website?
  • Hoe maak je een blog in WordPress?
  • Hoe maak je een artikel in WordPress?
  • Hoe download & installeer ik WordPress?
  • Wat zijn de beste WordPress thema’s?
  • Handige WordPress plugins die je MOET hebben!
  • Wat is Elementor en hoe gebruik je dit met WordPress?
  • Hoe maak je een blogpagina in WordPress?
  • Hoe installeer ik Google Analytics op WordPress?
  • Cursus WordPress volgen?
  • WordPress website laten maken?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}