__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"eb2ec":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"eb2ec":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"eb2ec":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Gedreven. Niet te stoppen. Gemotiveerd & gedisciplineerd tot op het bot. Om maar wat kwaliteiten te noemen van Robert.

Ik ben hier om mensen te begeleiden naar (financiële) vrijheid zolang zij bereid zijn hier hard+slim voor te werken. Dat laatste doe ik namelijk zelf ook. En wel met affiliate marketing.

Waarom Affiliate Marketing?

Affiliate marketing is in onze optiek het mooiste businessmodel dat er is.

Om te beginnen; de financiële mogelijkheden. Het inkomen dat je met affiliate marketing kunt genereren kent geen plafond. Het enige plafond is het plafond dat je zelf creëert.

Daarbij de vrijheid die je ermee krijgt. Je kunt overal ter wereld werken aan je affiliate business. Thuis. Aan het strand. Waar je maar wilt. Wanneer je maar wilt. Met wie je maar wilt. Zolang je je laptop, je hersenen en een goed werkende internetverbinding tot je beschikking hebt, you are good to go. Jij bepaalt de tijden. Jij bepaalt wat je doet. Jij bepaalt hoeveel je verdient.

Om over het gemak nog niet te spreken. Als affiliate fungeer je immers als een soort tussenpersoon. Je hebt niets van doen met producten maken/leveringen/klantenservice/productfouten oplossen etc.

Je stuurt een koper door naar de verkoper. Bij een succesvolle doorverwijzing krijg jij een beloning (geld). Zo simpel zit affiliate marketing in elkaar. Aan jou de taak om producten op de juiste en meest effectieve manier te promoten, zodat je daar als affiliate mooi van kan profiteren.

Het is vooral de kunst om de winnende producten te promoten en om jezelf stevig neer te zetten als autoriteit. Door winnende producten te kiezen en te promoten kun je letterlijk €10.000+ verdienen met slechts één product.

Wij laten je zien hoe het werkt. Het is helemaal aan jou om hiermee aan de slag te gaan. Wij zijn niet vies van hard werken; maar bovenal slim werken.

Voor onze studenten gaan we door het vuur. We willen dat zij de beste instructies krijgen om zelf een succesvol affiliate marketeer te zijn. We houden niet van vaag gelul of stoffige theorie.

Een marine-like discipline. Als je dat kunt opbrengen voor jouw eigen online business, dan staat vrijheid voor je deur. Je moet alleen nog even open doen. Wij laten je zien hoe.

>